Δευτέρα, Απριλίου 16, 2007

"Picture makes perfect"

Νομίζω ότι έφτασε λοιπόν η στιγμή να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες μου(από τη φρέσκια σοδειά).Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας :)

Θέμα : ελεύθερο (street pictures)

Τοποθεσία : Πλάκα – Μοναστηράκι

Διάθεση : Κουκουρούκου με μεγάλη δόση καφεΐνης













9 Comments:

Blogger Giannis Michalopoulos said...

Πανέμορφες!!! Ειδικά η #4, είναι σαν να άνοιξες ένα μικρό χωροχρονικό παραθυράκι και να φωτογράφισες την Αθήνα πριν 50 χρόνια!! Two thumbs up!

12:02 π.μ.  
Blogger Aveline said...

Ευχαριστώ Fou
Σήμερα όμως έκανα μια μικροαλλαγή στην σειρά των φωτογραφιών,ουσιαστικά έβγαλα μια που ήταν εντελώς άσχετη με το θέμα των υπολοίπων..(άρα η 4 έγινε 1)

11:05 π.μ.  
Blogger SilentSoul said...

Εισαι μόνο στην άρχη και ο φωτογραφικός σου φακός κατέγραψε υπεροχες στιγμές.Λάτρεψα την πρώτη και την πέμπτη.Ειδικά η πρώτη ειναι όλα τα λεφτά.
Step by step ομορφιά μου και θα φτάσεις στην κορυφή όσων λαχταράς.
Θελει υπομονή,αγάπη,όρεξη και "μάτι".Τα έχεις ολα οπότε μη σε ξαναδιαβάσω να κλαψομουνιαζεις σε δάγκωσα και δεν εχω κάνει και το αντιλυσσικό ακόμα..
Σε φιλώ και θα σε παρακολουθώ.

ΥΣ:Δεν ειμαι ειδική και γνώστης,αλλα όταν νιώσεις οτι καποια στιγμη αξίζει να την "πιάσεις" μη το πολυσκέφτεσαι."Τράβα την"
Ακου την Ευγενία...Άκου εσένα :*

3:58 μ.μ.  
Blogger Little A said...

Εξαιρετικές!
Μ'αρέσουν περισσότερο η 1η, η 2η, η 4η κ η τελευταία!
Μπράβο σου!

2:26 π.μ.  
Blogger Vsls said...

Είμαι λάτρης του ασπρόμαυρου είτε αυτό πρόκειται για ταινία είτε για φωτογραφία και ξέρω ότι είναι δύσκολο είναι να επιτευχτεί το σωστό ασπρόμαυρο αποτέλεσμα.

Μου άρεσαν οι φωτογραφίες σου. Ξεχωρίζω την πρώτη που αν έλειπε το μηχανάκι και η σκαλωσιά θα περίμενα να βγει η Στέλλα από κάποια γωνία. Επίσης στη δεύτερη μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του ήλιου κα σκιάς βγάζει ένα ωραίο «βάθος» στην εικόνα. Η τέταρτη τέλος θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μια πρόταση φωτογραφίας κάποιας ταινίας.

3:12 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ωραίες οι φόρμες σου αν κ λιγάκι αφηρημένες...

Παίξε λίγο με φίλτρα, φυσικά, ή στο Photoshop, για να τονίσεις τους χρωματικούς τόνους που θέλεις και να δώσεις contrast στη φωτογραφία και θα δεις ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες !

Συνέχισε έτσι !

3:18 π.μ.  
Blogger Aveline said...

Καλημέρα :)
Ευγενία σ’ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια(όπως πάντα ξέρεις πώς να μου ανεβάζεις το ηθικό).. απλά που και που αγχώνομαι για το αποτέλεσμα και βγαίνει η γκρίνια(θυμάσαι παλιότερα που έλεγα για τις blogοθεραπευτικές ιδιότητες?Παραπονιέμαι–γκρινιάζω και μου φεύγει)

Little A να’σαι καλά..χαίρομαι που σου άρεσαν τόσο :*

Vsls η b/w φωτογραφία είναι ζόρικη αλλά λατρεύω το αποτέλεσμα που βγάζει.Δυστυχώς δεν έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία γιατί μέχρι πρότινος την φοβόμουν και την απέφευγα.Προτιμούσα να τραβάω έγχρωμες και να αφήνω τις ασπρόμαυρες στα χέρια των πιο επιδέξιων.Έκανα μεγάλο λάθος..(όσο για την πρώτη που λες είναι αστείο γιατί όταν την παρουσίασα όλοι το ίδιο έλεγαν..«Στέλλα κρατάω μαχαίρι!!!»)

Ανώνυμε τι εννοείς ως αφηρημένες,μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
Σκέψου ότι νιώθω σαν να βρίσκομαι στο πρώτο σκαλί μιας τεράστιας σκάλας,προσπαθώ και με κάθε μικρό βήμα μαθαίνω περισσότερα.
Τώρα όσο αναφορά το photoshop τα έχω ξαναπεί(αν θες να κάνεις τον κόπο κοίτα στα comments του «disaster area»).Γενικά χρησιμοποιώ φίλτρα(όχι σε αυτή τη φωτογράφηση γιατί πήγα εντελώς χύμα και απροετοίμαστη) αλλά στο επίπεδο που βρίσκομαι προτιμώ να μην τις διορθώνω/πειράζω μέσω photoshop. Μπορεί να βοηθάει αλλά προτιμώ να μάθω πρώτα την σωστή χρήση της αναλογικής μου αποκτώντας σύγχρονος εμπειρία και μετά να περάσω στις ψηφιακές παρεμβάσεις.

12:04 μ.μ.  
Blogger ramon said...

πολύ καλές ασπρομαυρες φωτογραφίες

9:16 μ.μ.  
Blogger Aveline said...

Σ’ευχαριστω πολύ :)

9:34 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics