Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2007

Drop of time

Ελεύθερος χρόνος , μια σταματά μια ξεκινά και εσύ στο ενδιάμεσο προσπαθείς να βρεις αυτό το κάτι που θα σε κάνει να πιστεύεις στην δημιουργική του δολοφονία.
Πιάνεις το μολύβι αφήνοντας το να μουτζουρώσει ελαφρά τον καμβά.Πόσο καιρό έχεις να πιάσεις πινέλο?Τραβάς τις βασικές γραμμές και ξεκινάς με την παλέτα.Τα χρώματα διαθέσιμα,έτοιμα για να δεχτούν το πρώτο ανακάτεμα.Μπλε..βιολετί.Κίτρινο..πορτοκαλί και το πράσινο νοθευμένο.Το πινέλο ξεκινά πατώντας πάνω στην προγραμμένη του πορεία.Ξέρεις την βάση αυτό όμως που σε απασχολεί είναι η διαδρομή.
Όταν το βασικό σχέδιο ξεφεύγει και η αισθητική με την εκάστοτε ψυχολογία αναμιχθούν με τα χρώματα τοτε το αποτέλεσμα αλλάζει,θολώνοντας την αρχική εικόνα του έργου. Σαν να αλλάζεις γνώμη στα μισά.Σαν όλος ο κόσμος για μια στιγμή να βρίσκει έδρα το μυαλό σου αφήνοντας σε ελεύθερο να μεγαλουργήσεις ή να παραποιήσεις τα πάντα(καταστροφή και αναγέννηση).Η δημιουργία δύναμη εξωτερίκευσης όλων αυτών που θα ήθελες να μοιραστείς μα ποτέ δεν μπόρεσες.Ένα φυλαχτό ανυπολόγιστης αξίας. Κομμάτι κομμάτι χτίζεις τον εαυτό σου για να τον εκθέσεις μετά στα ματιά των δειλών που θα το κοιτάξουν φευγαλέα,θα σταθούν στα τεχνικά σου λάθη πετώντας την ουσία στο καλάθι των αχρήστων.Γιατί πάντα η ερμηνεία προκύπτει από την επιφάνεια των πραγμάτων?Η λεκτική(ίσως και διανοητική)αδυναμία συνειδητοποίησης ενός υπόγειου πόθου που θα παραμείνει για πάντα ένα εφτασφράγιστο μυστικό .
Γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα και αίμα..

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Επειδή ξέρω ότι δεν ακούς Ελληνικά, σου προτείνω κατ΄εξαίρεση να ακούσεις τον "καθρέφτη" του Δεληβοριά.

12:37 μ.μ.  
Blogger Aveline said...

Λατρεύω τον Φοίβο και ο τελευταίος του δίσκος είναι απίστευτος.Ναι ομολογώ πως έχεις δίκιο,δεν παρακολουθώ ιδιαιτέρα την ελληνική σκηνή όμως σε όλα υπάρχουν εξαιρέσεις :)

1:03 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics